top of page

Hudební program třetího ročníku Kávového festivalu Two Coffee Champs

Třetí ročník Kávového festivalu Two Coffee Champs přináší nově kombinaci tří témat: samozřejmostí je kvalitní výběrová káva a novinkou prezentační prostor pro umělce a hudebníky. Na jaký hudební program se můžete letos v bratislavské Nové Cvernovce těšit a kdo ho zajišťuje? A jakou novinku můžete očekávat v hlavním soutěžním sálu?





Naši kolegové ze slovenských kaváren OST BLOCK jsou odvážní a rozhodli se zorganizovat veškerou hudební náplň festivalu. Těšit se můžete na OST BLOCK STAGE, na které se v průběhu pátka a soboty bude prezentovat hned několik kvalitních dýdžejů, kteří sami aktivně milují a žijí kávovou kulturou. K vidění tu bude daniu, Maikl Knight, VKTRD, Otec Mirec, Lixx, Spacer, CLV, Caravan Sound Systema, breakbeat, afrobeat a minimal či dokonce Carl.


Obecně bude hudební část žánrově pestrá, takže si tu na své přijde milovník každého žánru – k poslechu bude např. house, groove, drum’n’bass, soul, funk a beaty, zkrátka perfektní muzika do slunečného jarně-letního dne. V pátek se navíc můžete těšit na afterparty v Temném OST BLOCKu, kam vás všechny srdečně zveme!


V sobotu se v hlavním soutěžním sálu odehraje – v česko-slovenském prostředí zcela poprvé – soutěž Crush the Rush, s jejímž konceptem přišla společnost La Marzocco. Jde o slovenskou národní soutěž pro tříčlenná družstva. Cílem bude prozkoumat zkušenosti baristů, pracovní postupy za kávovarem a týmovou spolupráci. Týmy budou muset optimalizovat své pracovní postupy a odpovědnosti, aby zlepšily svůj výkon během jednotlivých úkolů. Aby nebyli soutěžící pouze v umělé záři reflektorů na pódiu a před zraky diváků, rozhodli se naši kolegové z Jungle Roastery vytvořit „coffeehouse“. Stage a hlediště se v sobotu přemění na improvizovanou kavárnu – Jungle Roastery přesune většinu vybavení včetně stolů, židliček, křesel a rostlin ze své kavárny přímo na festival, aby vytvořili autentickou kavárenskou atmosféru.


S OST BLOCKem a s Jungle Roastery spolupracujeme velmi rádi, takže věříme, že kombinace našich týmů vytvoří v Nové Cvernovce intenzivní program plný kvalitní zábavy.

Ještě nemáte své vstupenky? Můžete je zakoupit na GoOut.net.

bottom of page