JAN RIMPLER
KULINER+ škola vaření
Chcete ochutnat speciální kávové menu?
Můžete se těšit na kuřecí supreme sous vide
v kávové marinádě, kávová omáčka s flambovanými višněmi, pečené batáty.
12:50-13:30
10.30 – 11.10 Od farmy do šálku: Vliv mléka na kvalitu kávy (Maria Kurenkova, Milbok)
11.40 – 12.20 Kafe Kodó na cestě za honduraským kávovníkem (Jakub Černý, Kafe Kodó)
12.50 – 13.30 Cooking show – vaření s kávou (šéfkuchař Jan Rimpler, Kuliner – škola vaření)
13.45 – 14.10 Vyhlášení vítězů soutěže O nejlepší Tiramisu
14.10 – 14.50 Aktuální trendy kávového byznysu (panelová diskuse)
15.20 – 15.50 Co víte a nevíte o kávě (Josef Hora, Pražírna kávy Kroměříž)
16.20 – 17.00 Co mají společného čaj a káva? Za čaji v Japonsku, Keni a Gruzii (Tomáš Pukšič, fb. Tom Sur Čaj)