JAN RIMPLER
KULINER+ škola vaření
Chcete ochutnat speciální kávové menu?
Můžete se těšit na kuřecí supreme sous vide
v kávové marinádě, kávová omáčka s flambovanými višněmi, pečené batáty.
12:50-13:30
10.30 – 11.10 Od farmy do šálku: Vliv mléka na kvalitu kávy (Maria Kurenkova, Milbok)
11.40 – 12.20 Kafe Kodó na cestě za honduraským kávovníkem (Jakub Černý, Kafe Kodó)
12.50 – 13.30 Cooking show – vaření s kávou (šéfkuchař Jan Rimpler, Kuliner – škola vaření)
13.45 – 14.10 Vyhlášení vítězů soutěže O nejlepší Tiramisu
14.10 – 14.50 Aktuální trendy kávového byznysu (panelová diskuse)
15.20 – 15.50 Co víte a nevíte o kávě (Josef Hora, Pražírna kávy Kroměříž)
16.20 – 17.00 Co mají společného čaj a káva? Za čaji v Japonsku, Keni a Gruzii (Tomáš Pukšič, fb. Tom Sur Čaj)
Kávové stánky lokálních i regionálních pražíren, kde
můžete ochutnat kávy z různých zemí a světadílů.
Každý návštěvník Kávafestu 2024 může vyhrát pákový espressovač na mletou kávu ETA Stretto v elegantním nerezovém designu. Stačí vyplnit soutěžní kupón a odpovědět na anketní otázku.
Fotografická soutěž pro návštěvníky Kávafestu 2024.
Přijďte na festival Kávafest 21. září a vyfoťte tam fotografie s kávovou tématikou.
Místenky možno rezervovat na e-mailu kavafest@dachmedia.cz do 19. 09.
do 18.00 nebo přímo na akci.
-
Udělej si vlastní espresso - práce s mlýnkem, kávou a kávovarem.
-
Jak správně připravit cappuccino - příprava espressa, práce s mlékem, základní latte art.
Příprava nápoje s baristou (cca 15 minut). Cena 50/70 Kč/osoba.
10.40 – 16.30
10.50 – 11.50 Cupping 1 – Ochutnávka káv pražírny Jizba Luhačovice (max. 20 osob, rezervace)
15.30 – 16.30 Cupping 2 – Ochutnávka káv pražírny Jizba Luhačovice (max. 20 osob, rezervace)
Cena 90 Kč/os.
Místenky možno rezervovat na e-mailu kavafest@dachmedia.cz do 19. 09.
do 18.00 nebo přímo na akci.
Jsme připraveni i na (nejen) nekafaře. Můžete si dát
-
Pivo a to i kávové
-
Pizzu
-
Prosseco
-
Skvělou čokoládu
-
Další dobroty
A i vodní dýmka bude!