top of page

Módní přehlídka na Kávafestu. Buďte originální

Program sobotního Kávafestu poprvé v jeho historii zpestří tým Top fashion módní přehlídkou. Milovníci módy se mohou těšit na speciální kolekci v barvách kávy.




V buticích Top fashion nabízíme nejčerstvější kolekci značek Street One, Cecil a Bianca. Jsou to prestižní německé firmy, které jsou na trhu již bezmála 30 let. Zajímavostí a také výjimečností je to, že tyto značky mají každý měsíc nové kolekce, které se nikdy neopakují. Proto jsou exkluzivní. Všichni chceme být originální. Tyto značky jsou nejen velmi kvalitní, ale také dostupné cenově. Vybrali jsme pro Vás kolekci v barvách kávy. Tedy černou, capuccino, krémovou, hnědou, béžovou. Naše značka se však vyznačuje hlavně velkou barevnou škálou. U nás najdete snad všechny odstíny barev, které k sobě neslučitelně patří i když zkombinujete kolekci rok starou s úplně novou. Styl je sportovně elegantní, jednoduše udržovatelný, s žehlením si nemusíte dělat vrásky. V našich modelech potkáte ženy jak v kancelářích, bankách, ve školách, tak i v divadle nebo na módní přehlídce. Je lehce ležérní


Jeden z našich butiků se nachází v komplexu Hotelu Garni. Druhý je v podchodu OZC Zlatého Jablka. Tam najdete poslední kousky z kolekcí. Příjemné je na tom to, že je zakoupíte s 20 až 50 % slevou. Zboží se v tomto butiku doplňuje každý týden. Třetí butik se nachází v Luhačovicích v překrásné Vile Slavia. Zde je pro Vás otevřeno 7 dní v týdnu nepřetržitě celý rok. Najdete zde, kromě dámského oblečení, také pánskou módu značek Calamar, Hattric, Street One, Ragman a v neposlední řadě také jachtingovou módu.


K tomu můžete doplnit svůj outfit luxusními botami, které jsou španělské výroby. Boty značky Callaghan jsou mercedes mezi botami. Mají paměťovou vložku a přizpůsobí se vaší nožce jako papučka. Další značky bot jsou Wonders, Fluchos, Brenda Zaro.


Děláme v našich buticích vše pro to, aby se naši zákazníci cítili při nákupu nadstandardně dobře. Zakládáme si na pohodlí a kvalitě. Rádi poradíme, nikdy nenutíme. Volnost v nákupu je naše nejlepší volba, jak se o zákazníka postarat. Budeme rádi, když naše butiky navštívíte a přesvědčíte se sami.


Tým Top fashion

bottom of page