top of page

Na kávu s Terezou Bebarovou

Tereza je milovnicí dobré kávy, chutného jídla a zdravého životního stylu. Na Kávafestu vám povypráví, jaký je ten její "šálek kávy" a také si můžete koupit knihu Čas na pečení!, kterou vám ráda podepíše.

Tereza Bebarová se narodila v Bohumíně, vystudovala ostravskou konzervatoř a v současné době je členkou Divadla na Vinohradech. V roce 2005 získala Cenu Thálii, za titulní roli, v muzikálu Funny Girl. Dost často se věnuje dabingu, ve kterém dabuje filmové hvězdy Angelinu Jolie, Barbru Streisandovou nebo Evu Longoriu. Za dabing obdržela již čtyřikrát Cenu Františka Filipovského.

15 let hrála postavu Světlany v seriálu Ulice, diváci ji mohli také vidět v seriálech Zdivočelá země, Strážce duší či Četnické humoresky.

Ve filmu si zahrála pod taktovkou režiséra Zdeňka Trošky, ve filmech Doktor od Jezera hrochů, Strašidla nebo v Babovřeskách 3.

Společně s předním pekařským mistrem Josefem Maršálkem moderovala soutěž Peče celá země, kde se také seznámili a od té doby úspěšně spolupracují. Před 2 lety se Tereza vydala na sólo dráhu a založila lifestylový pořad Čas na TE.BE.

Založili si i svůj Youtube kanál Čas na TE.BE, kde postupně odkrývají nové recepty a spoustu rad tipů a triků.

Současně je šéfredaktorkou časopisu Na chalupě s Terezou Bebarovou.

Se svým partnerem Ivanem Kotmelem jsou spolu již 30 let a mají spolu dvě dcery.





bottom of page